GEBOUWBEHEER » CONTACT » LINKS

INTERESSANTE BRANDBEVEILIGING LINKS


Interessante brandbeveiliging links. Pagina met interessante brandbeveiliging links. Brandbeveiliging in gebouwen, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk brandbeveiliging advies en gerichte productoplossingen om op de juiste manier te kunnen voorzien in de algehele brandveiligheid in iedere situatie. Door onze innovatieve producten en doordachte werkwijze helpen wij u aan erkende brandveiligheid middelen en sluitende adviezen. Zie ook de brandblusser webshop. Heeft u vragen over een bepaald type brandblusser of brandslanghaspel, neemt u dan gerust contact met ons op.


Advies serverruimte

Advies serverruimte disciplines als verhoogde computervloer, koeling, blussing, branddetectie, brandblusser, enz. Belangrijk is het om goed te kijken naar serverruimte koelconcepten alvorens een serverruimte in te richten. 


Advies blusmiddelen

Voor advies en levering brandblussers (poeder, schuim, Co-2, sprayblusser), brandslanghaspels, blusdekens en automatische brandblussers, enz. Ruim informatie aanbod over brandblussers en het onderhoud eraan.


Advies brandblusser keuken

Advies en levering van specifieke vet brandblussers en blusdekens om een brand in de keuken te blussen. Innovatief is de brandblusser spray vetblusser - onderhoudsvrij - voor horeca gelegenheden en voor thuis. 


Advies brandblusser auto kopen

Advies en levering van speciale autobrandblussers. Brandblusser voor personenauto, bestelbus en ook voor vrachtwagen, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers.


Advies brandblusser boot kopen

Advies en levering brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2 blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Advies brandblusser datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser datacenter website wordt verder ingegaan over de bluswerking van Co2 brandblussers waarbij de 5 kg Co2 brandblusser de beste datacenter brandblusser is. 


Advies brandslanghaspels

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn de lengte van toegestane brandslangen, legionellapreventie, brandslanghaspel pictogram borden en regulier en uitgebreid onderhoud.


Advies sprayblusser kopen

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan wand of in voertuigen en vaartuigen te monteren.


Waarom blusdeken kopen?

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne sprayblussers.


Automatische brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Onderhoudsarme brandblussers

Onderhoudsvrije brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulieren. Nieuwe brandblussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten. Neem gerust contact op.


Advies brandveiligheid gebouwen, voer- en vaartuigen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblussers voor bedrijfsgebouwen, voertuigen, vaartuigen en overige toepassingen....