GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEHEER SOFTWARE » DIGITAAL LOGBOEK

DIGITAAL LOGBOEK SOFTWARE


digitaal-logboek.jpg

Digitaal Logboek. Effectief digitaal logboek om data voor verricht en uit te voeren onderhoud aan gebouwgebonden installaties en bijv. brandblusmiddelen vast te leggen. De gebouwbeheerder van vandaag de dag wenst tools die gebruiksvriendelijk zijn. Met werken in een Microsoft Outlook omgeving werkt u in een vertrouwde omgeving. In het digitaal logboek maakt u gebouwbeheer taken aan en maakt u begrotingen. Het digitaal logboek waarschuwt u automatisch per e-mail of SMS wanneer normen of tijdspaden worden overschreden. Dit digitaal logboek levert u tijdwinst en verhoogd nog meer de bedrijfszekerheid. Of het nu gaat om legionellapreventie of beveiliging.


Legionellapreventie. In juli 2011 zijn de drinkwaterveiligheid voorschriften in het drinkwaterbesluit gewijzigd. Eigenaren van drinkwaterinstallaties in gebouwen zijn verplicht om regelmatig legionellapreventie risico analyses te laten opmaken. Dit geldt bijvoorbeeld voor zorginstellingen, ziekenhuizen woningbouwverenigingen, hotels, overige gebouwen met logiesfunctie, opvangcentra, penitentiaire inrichtingen, zwembaden, vakantie accommodaties enz. Legionella preventie houdt in dat er regelmatig watermonsters worden genomen en dat drinkwater terugslagkleppen (ook wel legionella keerklep genoemd) worden onderhouden. Bijkomende werkzaamheden zijn het verwijderen van viezigheid en het reinigen van watervoorraad houdende toestellen. Al deze legionella preventie en beheer werkzaamheden dienen direct te worden geregistreerd in het digitale logboek. Uw leverancier kan direct na of tijdens de werkzaamheden de verrichte werkzaamheden in het digitale logboek verwerken. Digitaal logboekbeheer van de bovenste plank! 


Een digitaal logboek maakt vanwege de automatische voortgangsbewaking het mogelijk om werkzaamheden aan gebouwinstallaties te registreren en indien nodig op ieder moment online te raadplegen. Installaties in gebouwen vergen regelmatig onderhoud. Zoals onderhoud aan sprinklersystemen, toegangscontrole, enz. Vereist is wel een breedband Internetverbinding met voldoende snelheid en een recente versie van Internet Explorer, Firefox of Chrome. U logt vanaf uw PC of mobiel apparaat via Internet in en krijgt direct toegang tot de benodigde informatie van uw gebouw en gebouwgebonden installaties. Uw logboek is bij een inspectie door toezichthoudende instanties altijd up to date. U kunt direct aantonen dat u aan uw zorgplicht voldoet.


Alle digitale documenten zoals rapportages worden online verwerkt en achter het juiste digitale tabblad geplaatst. Gegevens worden door uw leveranciers real-time verwerkt. Dit betekent voor u dus tijdwinst door minder administratieve werkzaamheden. Is uw interesse in het digitale logboek gewekt dan wordt er uitkomst geboden met het online pakket zodat u eerst via een sessie de deur niet uit hoeft. Het digitale logboek is de oplossing voor facilitair gebouwbeheer en installatiebeheer in het MKB, de Zorg, Research en Overheid. Heeft u meerdere gebouwen in beheer? Geen probleem, het digitaal logboekbeheersysteem is uitbreidbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezondheidszorg instellingen, ziekenhuizen, Internet Providers en groot MKB.


Advies digitaal logboek? Neem gerust contact op.

 

 

 

 


32 stemmen