GEBOUWBEHEER » BHV EHBO DOOS

BHV EHBO DOOS | VERBANDKOFFER


Een BHV EHBO doos is verplicht in bedrijven. BHV is de afkorting voor bedrijfshulpverlening. De BHV koffers mag in een bedrijf niet ontbreken. Deze universele BHV EHBO verbandkoffer bevat de in bedrijven nodige eerste hulpmiddelen gereedschappen en verpleegmiddelen voor directe Eerste Hulp Bij Ongelukken. Bedrijfshulpverleners zijn opgeleide medewerkers binnen het bedrijf. Deze verlenen de eerste hulp bij ongeval, brandbestrijding, evacuatie en houden direct contact met alarmdiensten. Het Oranje Kruis heeft een certificerende rol als het gaat om goedgekeurde BHV verbandkoffers. Wat is de geldigheidstermijn van een BHV diploma? Een BHV diploma is één jaar geldig. Het BHV diploma dient up-to-date gehouden te worden. Geslaagde bedrijfshulpverleners ontvangen het NIBHV certificaat.


EHBO BHV verbandkoffer bestellen? Wij leveren u complete EHBO verbandkofferS voor bedrijven tegen een scherpe prijs. Het is van groot belang dat er op de werkvloer juiste eerste hulpmiddelen aanwezig zijn. Dat houdt in dat er voldoende EHBO koffers dienen te zijn. Wij leveren de universele EHBO koffer met wandklem zodat u de verbandkoffer op een centrale plaats in uw bedrijfspand eenvoudig aan de wand kunt bevestigen. Hang de BHV verbandkoffer bijvoorbeeld op ooghoogte in de kantine. In een kantooromgeving is één BHV koffer veelal voldoende. In een productiebedrijf waar met machines wordt gewerkt is de kans op persoonlijk letsel vanzelfsprekend groter. BHV en EHBO staat voor direct levensreddend handelen. Plaats in iedere productieruimte minimaal één BHV verbandkoffer zodat de tijd tussen calamiteit en eerste hulp verlening zo kort mogelijk blijft. U hoeft niet eerst naar de kantine te rennen om de BHV EHBO verbandkoffer of doos te gaan ophalen. De verbandmiddelen en vloeistoffen zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum. Laat uw BHV medewerker, leverancier of beveiligingsdienst de houdbaarheid van de koffer inhoud periodiek checken zodat deze bij een calamiteit up-to-date is. 

De werkgever of verantwoordelijke draagt er zorg voor dat de bedrijfshulpverlener snel eerste hulp kan verlenen. Ook als de hulpdiensten ter plaatse zijn dient de bedrijfshulpverlener beschikbaar te zijn om de hulpdiensten te ondersteunen met informatie. Wij bieden u de mobiele BHV kast op wielen. Ons aanbod in mobiele EHBO BHV kasten bestaat uit twee modellen. Alle twee BHV wagens zijn voor eerste hulpverlening direct inzetbaar. De innovatieve oplossing om bij brand en ongeval snel en efficiënt hulp te verlenen. Met de mobiele EHBO BHV wagen toont u aan de toezichthoudende instanties dat u persoonlijk letsel bij bedrijfsongeval gering wilt houden. In te richten met brandblusser, BHV EHBO verbandkoffer, blusdeken, oranje hesjes, enzovoort.

EHBO BHV doos kopen? Neem gerust contact met ons op.