ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » KOSTEN BESPAREN BRANDBLUSSERS

KUNSTSTOF BRANDBLUSSERS


Composiet brandblusser (kunststof), HDPE buitenmantel en blusmiddel drukhouder van kevlar..! Composiet brandblussers (poeder, schuim) gratis verzending. Lichtgewicht brandblussers. Naast sprayblussers de meest recente ontwikkeling op het gebied van onderhoudsarme brandblussers. HDPE kunststof brandblussers te koop met 6 liter schuim en 6 kilogram poeder. De composiet brandblussers zijn geheel ontworpen volgens de criteria eisen van EN3, CE, Bouwbesluit, MED-keurmerk en Rijkskeurmerk. Gebouwbeheer, gebouwbeveiliging en brandveiligheid is maatwerk. Kosten besparen bij brandblussers kopen is met onze robuuste, stootvaste en krasvaste HDPE kunststof brandblussers mogelijk. Composiet brandblussers worden ook aramide brandblussers genoemd. Voordelen: lagere onderhoudskosten, roestvrij en gratis verzending.


BRANDBLUSSERKAST

Brandblussers van composiet zijn bij uitstek geschikt om in open (buiten) of halfopen omgevingen aan wanden van gebouwen of andere constructies op te hangen. Dit omdat composiet brandblussers ongevoelig zijn voor corrosie of roest. De cilinder is stootvast en krasvrij. Hiernaast hebben wij voor u een afbeelding toegevoegd met de afmetingen van de 6-liter composiet blusser. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. De afgebeelde brandblusserkast is ontworpen om een composiet schuim-6-liter of de composiet 6-kg-poeder brandblusser tegen nadelige weersinvloeden en steenslag te beschermen.


MAXIMALE INZETDUUR BRANDBLUSSERS

Composiet brandblussers mogen van Overheidswege net als alle andere brandblussers twintig jaar dienst doen en dienen dan ook vervangen te worden. Het grote verschil tussen composiet brandblussers en brandblussers met metalen cilinder is dat composiet brandblussers alleen in het 10e jaar van een nieuwe vulling hoeven te worden voorzien. Schuimblussers met metalen cilinder dienen in elk 5e jaar na productie (5e, 10, 15e jaar) van nieuwe inhoud te worden voorzien. Het periodieke onderhoud van composiet brandblussers omvat slechts een visuele controle. Met composiet brandblussers dus onderhoud kosten besparen. Nu ook in de brandblusser webshop bij BlusPunt Brandblussers de innovatieve brandblusserwagen van kunststof met voordelige prijs online kopen. Behalve composiet schuimblussers bieden wij in de webshop ook composiet-poederblussers voor buitenbrand bestrijding. Neem gerust contact met ons op.


ONDERHOUD COMPOSIET BRANDBLUSSER | SCHUIM:
Jaarlijks of tweejaarlijks conform uw brandverzekering : visuele controle door uzelf ( onderhoud etiket achterzijde composiet blussers )
In het tiende jaar van een nieuwe schuimvulling voorzien : revisie ( geldt voor alle soorten schuimblussers, onderhoud voorschrift )
In het 20e jaar vervangen voor een nieuwe schuimblusser : geldt voor alle soorten schuimblussers ( = wettelijk voorschrift )

VERGELIJK ONDERHOUDSKOSTEN PER 20 JAAR*:
Onderhoud schuimblusser 6-liter metalen cilinder € 328.78
Onderhoud schuimblusser 6-liter onderhoudsarm kunststof € 55.00
>>> Onderhoud besparing per schuimblusser 6-liter onderhoudsarm € 273.78 per 20 jaar = € 13.68 per blusser / per jaar

VOORSCHRIFTEN BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN

Eisen brandblussers bedrijfsgebouwen. De Nederlandse Overheid schrijft dwingend brandblussers met een minimum inhoud van 6-liter schuim of 6-kilogram poeder in gebouwen voor. Poederblussers raden wij u in gebouwen af..! Dit omdat blussen met een poederblusser binnenshuis de zicht op de vluchtwegen wegneemt. Op de tweede plaats geeft het blussen met poeder enorme gevolgschade in elektrische apparatuur en elektrische installaties. Het ABC poeder zal na enige tijd in elektrische circuits corrosie veroorzaken. U kunt erop wachten dat de apparatuur in de ruimte zelf en in naastgelegen ruimten na enige tijd het gaan begeven. Een 6-liter schuimblusser is ontworpen voor de brandpreventie in gebouwen en inpandige ruimten waar het niet kan vriezen. Schuimblussers met 6-liter inhoud zijn ontworpen voor het blussen van een beginbrand in gebouwen in de ontwikkelingsfase in de brandklassen A en B. Naast verkoop van sprayblussers in de webwinkel keukenblussers, poederblussers, schuimblussers, brandhaspels en BHV/EHBO voorzieningen.


Informatie composiet brandblussers? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

Kunstof brandblusser controle checklist
PDF – 70,1 KB


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb