ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » AED / EHBO

AED bedrijfspand kopen? Een AED apparaat mag in bedrijfspanden niet ontbreken. Een AED kan bij ontstaan hartstilstand levensreddend zijn. Enkele AED apparaten geven gesproken instructies bij het reanimeren. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. In bedrijfsgebouwen en openbare voor publiek toegankelijke ruimten komen meerdere personen bijeen. Hoe hoger de concentratie van mensen in een ruimte des te groter is de kans dat er iemand tussen zit met kans op hartritme stoornissen. Met onze automatische defibrillator voor bedrijven ( AED ) worden de hartkamers automatisch en random geprikkeld. Elke AED ( defibrillator ) geeft elektrische schokken en reset het hart als het ware. Voor het gebruiken van een AED worden eerst twee elektroden op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt. Een AED analyseert het hartritme en geeft vervolgens instructies aan de hulpverlener(s). De AED met gesproken tekst functie vertelt exact wat de hulpverlener wanneer moet doen. Na het kopen van een AED  is het mogelijk om uw AED locatie te registreren.


BEDRIJFSVERBANDKOFFERS
In bedrijven en publieke omgevingen komen we gelukkig steeds vaker een defibrillator tegen. In ieder bedrijfspand is het in de huidige gehaaste tijd noodzakelijk om een defibrillator goed zichtbaar op een centrale plaats aan de muur te hangen. Op welke plaats een defibrillator ophangen? Plaats een defibrillator in een centrale ruimte zodat de defibrillator voor iedere passant goed zichtbaar is. In steeds meer bedrijven is gelukkig een defibrillator - AED - aanwezig. Als een persoon een hartstoornis krijgt dan is het gevolg vaak dat diegene op de grond valt. Zorg dus ook dat u een complete bedrijfsverbandkoffer in uw bedrijf heeft. Een bedrijfsverbandkoffer is in bedrijven verplicht. De professionele verbandkoffer voor bedrijven bevat eerste hulpmiddelen voor het verlenen van eerste hulp in bedrijven. Informeer bij ons naar de voordelige prijzen van verbandkoffers voor bedrijven.

AED-KASTEN

Wandkast om AED-apparaat beveiligd op te hangen. Robuuste wandkast voor AED, ook defibrillator genoemd. Deze voor AED wandmontage geschikte AED kast is uitgerust met een akoestisch alarmsignaal. Deze AED kast is van metaal gemaakt en is voorzien van een groot venster waardoor de AED goed zichtbaar is voor snel levensreddend handelen. De AED-kast is leverbaar in de kleur metallic grijs of geel. AED-apparaten geven alleen stroomstoten als dat nodig is. Het is niet mogelijk een stroomstoot toe te dienen aan een persoon die geen hartstilstand heeft Bij iets minder dan de helft van slachtoffers, buiten het ziekenhuis, is hartkamer fibrilleren de oorzaak van hartstilstand. In Nederland wordt gewerkt naar een dekkingsgebied waarbij een AED in maximaal 6 minuten voorhanden moet zijn. Vergeet bij het kopen van de AED-kast niet om ook de AED-kast ophangbeugel mee te bestellen.


AED-apparaat en AED-accessoires kopen? Neem gerust contact op.