ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING

GEBOUWBEVEILIGING SOFTWARE


Met gebouwbeveiliging software platforms regelt u de toegang tot vrijwel alle functionaliteiten in en om het gebouw. Bijvoorbeeld van toegangsdeuren, liften, camerasysteem, geautomatiseerde lockers, kopieerapparaten of wat u ook maar wenst. AEOS kent autorisaties toe aan o.a. personen en voertuigen in plaats van aan toegangspassen..! Deze methodiek is veel sneller, een stuk gebruiksvriendelijker en veel betrouwbaarder. Bovendien koppelt AEOS software autorisaties automatisch op basis van vooraf omschreven kenmerken als afdeling, leeftijd, functie, auto kenteken enz. Wijzigt de werklocatie van medewerkers dan wijzigen de persoonlijke toegangsrechten automatisch mee.  


SCHAALBARE TOEGANGSCONTROLE

Het toegangscontrolesysteem groeit mee met uw onderneming. Besluit u om enige tijd later bijvoorbeeld ook printers of liften met AEOS software te beheren? Of wilt u in de toekomst uw bezoekersmanagement verder professionaliseren? Dit is eenvoudig te realiseren. U kunt altijd probleemloos toegangsfuncties wijzigen en uitbreiden. Met een paar muisklikken past u eenvoudig de toegangscontrole aan uw wensen aan. Bovendien breidt u het AEOS beveiliging managementsysteem eenvoudig met andere beveiliging functionaliteiten uit. Bijvoorbeeld met camera toezicht en ook inbraakdetectie. AEOS is een bewezen gebouw management software systeem dat iedere vorm van gebouwbeveiliging vanaf èèn enkel platform regelt. U profiteert van AEOS software updates en voegt nieuwe functionaliteiten eenvoudig toe. Zo groeit AEOS ook na aanschaf met ontwikkelingen en veranderingen binnen uw organisatie flexibel mee. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact op.


BRANDBEVEILIGING COMPUTERRUIMTE

Een van de grootste bedreigingen voor iedere organisatie is een brand..! Zorg ervoor dat uw computerruimte goed tegen brand is beveiligd door de juiste rookdetectie systemen te laten plaatsen eventueel in combinatie met een automatisch blussysteem. Zorg tevens dat er voldoende en juiste brandblussers in uw gebouw(en) op strategische plaatsen hangen. In gebouwen is de schuimblusser-6-liter de beste brandblusser. Op het buitenterrein van bedrijven de 6 kilo poederblusser. In de brandblusser webwinkel kunt u zowel de schuimblusser 6-liter als 6-kg-poederblusser variant 10-jaar-onderhoudsarm kopen.  


BRANDBLUSSERS ONDERHOUDARM | COMPOSIET

Met een sluitend gebouwbeheersysteem en gebruiksvriendelijke effectieve gebouwbeheersoftware heeft u een goed begin gemaakt. Gebouwbeveiliging is in de hedendaagse tijd geen luxe maar een noodzaak. Naast beveiliging uitgevoerd door beveiligingspersoneel in bijvoorbeeld een Gemeentehuis op de afdeling burgerzaken is er ook een grote behoefte aan technische beveiligingsystemen en gecombineerde beveiliging oplossingen in bedrijfsgebouwen.


Gebouwbeveiliging? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb