GEBOUWBEVEILIGING SOFTWARE


Met gebouwbeveiliging software platforms regelt u de toegang tot vrijwel alle functionaliteiten in en om het gebouw. Bijvoorbeeld van toegangsdeuren, liften, uw camerasysteem, geautomatiseerde lockers, kopieerapparaten of wat u ook maar wenst. Het kent autorisaties toe aan o.a. personen en voertuigen in plaats van aan toegangspassen..! Deze methodiek is veel sneller, een stuk gebruiksvriendelijker en veel betrouwbaarder. Bovendien koppelt de software de autorisaties automatisch op basis van vooraf omschreven kenmerken als afdeling, leeftijd, functie, auto kenteken enz. Wijzigt de werklocatie van medewerkers dan wijzigen de persoonlijke toegangsrechten automatisch mee.  


SCHAALBARE TOEGANGSCONTROLE

Het toegangscontrolesysteem groeit mee met uw onderneming. Besluit u om enige tijd later bijvoorbeeld ook de printers of liften met software te beheren? Of in de toekomst bezoekersmanagement verder professionaliseren? Dit is eenvoudig te realiseren. U kunt altijd probleemloos toegangsfuncties wijzigen en uitbreiden. Met een paar muisklikken past u toegangscontrole aan. Bovendien breidt u het beveiliging managementsysteem eenvoudig met andere beveiliging functionaliteiten uit. Bijvoorbeeld met camera toezicht en inbraakdetectie. Bewezen gebouw management software systeem dat gebouwbeveiliging vanaf èèn platform regelt. Ook profiteert u van nieuwe software updates en voegt nieuwe functionaliteiten eenvoudig toe. Zo groeit het systeem ook na aanschaf met ontwikkelingen en veranderingen binnen uw organisatie flexibel mee. Heeft u vragen neem dan contact op.


Met een sluitend gebouwbeheersysteem en gebruiksvriendelijke effectieve gebouwbeheersoftware heeft u een goed begin gemaakt. Gebouwbeveiliging is in de hedendaagse tijd geen luxe maar een noodzaak. Naast beveiliging uitgevoerd door beveiligingspersoneel in bijvoorbeeld een Gemeentehuis op de afdeling burgerzaken is er ook een grote behoefte aan technische beveiligingsystemen en gecombineerde beveiliging oplossingen in bedrijfsgebouwen.


BRANDBEVEILIGING COMPUTERRUIMTE

Een van de grootste bedreigingen voor iedere organisatie is een brand..! Zorg ervoor dat uw computerruimte goed tegen brand is beveiligd door de juiste rookdetectie systemen te laten plaatsen eventueel in combinatie met een automatisch blussysteem. Zorg tevens dat er voldoende en juiste brandblussers in uw gebouw(en) op strategische plaatsen hangen. In gebouwen is de schuimblusser-6-liter de beste brandblusser. Op buitenterreinen 6-kilo poederblussers.


CONTACTFORMULIER