BHV EHBO ARTIKELEN | BEDRIJFSPAND


AED bedrijfspand kopen? Een AED apparaat mag in bedrijfspanden niet ontbreken. Een AED kan bij ontstaan hartstilstand levensreddend zijn. Enkele AED apparaten geven gesproken instructies bij het reanimeren. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. In bedrijfsgebouwen en openbare voor publiek toegankelijke ruimten komen meerdere personen bijeen. Hoe hoger de concentratie van mensen in een ruimte des te groter is de kans dat er iemand tussen zit met kans op hartritme stoornissen. Met onze automatische defibrillator voor bedrijven ( AED ) worden de hartkamers automatisch en random geprikkeld. Elke AED ( defibrillator ) geeft elektrische schokken en reset het hart als het ware. Voor het gebruiken van een AED worden eerst twee elektroden op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt. Een AED analyseert het hartritme en geeft vervolgens instructies aan de hulpverlener(s). De AED met gesproken tekst functie vertelt exact wat de hulpverlener wanneer moet doen. Na het kopen van een AED  is het mogelijk om uw AED locatie te registreren.


BEDRIJFSVERBANDKOFFERS
In bedrijven en publieke omgevingen komen we gelukkig steeds vaker een defibrillator tegen. In ieder bedrijfspand is het in de huidige gehaaste tijd noodzakelijk om een defibrillator goed zichtbaar op een centrale plaats aan de muur te hangen. Op welke plaats een defibrillator ophangen? Plaats een defibrillator in een centrale ruimte zodat de defibrillator voor iedere passant goed zichtbaar is. In steeds meer bedrijven is gelukkig een defibrillator - AED - aanwezig. Als een persoon een hartstoornis krijgt dan is het gevolg vaak dat diegene op de grond valt. Zorg dus ook dat u een complete bedrijfsverbandkoffer in uw bedrijf heeft. Een bedrijfsverbandkoffer is in bedrijven verplicht. De professionele verbandkoffer voor bedrijven bevat eerste hulpmiddelen voor het verlenen van eerste hulp in bedrijven. Informeer bij ons naar de voordelige prijzen van verbandkoffers voor bedrijven.

EHBO-ARTIKELEN WANDSYSTEEM

EHBO-artikelen wandsysteem biedt totaaloplossing. Het fraai vormgegeven en degelijke wandsysteem voor EHBO-artikelen is innoverend en wordt inclusief EHBO materialen geleverd. De pictogrammen zijn op het bord voorbedrukt en het bord is met de meegeleverde RVS afstandhouder representatief overal aan de wand te monteren. De leveringsomvang bestaat uit pleister dispenser, verbandkoffer, oogspoelstation en blusdeken. Om deze veiligheidsartikelen op het bord te bevestigen wordt er tape met grote kleefkracht meegeleverd. Bij de levering worden de artikelen los geleverd. Fraai wandsysteem specifieke oplossing verkrijgbaar voor EHBO in het MKB en HACCP omgevingen. De afmeting van het bord is 45 x 90 cm. Behalve dit wandsysteem leveren wij meer bedrijfsveiligheid artikelen zoals brandblussers, AED's en losse oogspoelsets en verbandkoffers. Allemaal voor optimale bedrijfshulpverlening. Wij zijn gevestigd in Drenthe en keuren ook blusmiddelen en EHBO BHV verbandkoffers.


CONTACTFORMULIER


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb