BEDRIJFSVEILIGHEID GEBOUWEN


Bedrijfsveiligheid gebouwen. De voortgang en de bedrijfscontinuiteit van uw organisatie staat voorop. Dus wilt u uw medewerkers uw bedrijf en bezittingen meest optimaal beschermen. Met software regelt u alle beveiliging processen en beveiliging systemen eenvoudig en effectief via één controller gestuurd software platform. Ook kunt u het personeelsregistratiesysteem aan de gebouwbeheersoftware koppelen. Hierdoor krijgt u geregistreerd inzicht in personeelszaken, bezoekers en voertuigen waarna u het systeem verder op uw organisatie kunt professionaliseren en uitbreiden. U verleent snel en eenvoudig toegang aan groepen personen, registreert gemaakte overtredingen waarmee u vervolgens extra maatregelen kunt inzetten om te voorkomen dat onbevoegde personen uw bedrijf en bijbehorende terreinen betreden.


ONTRUIMING & EVACUATIE

Tijdens bedrijfscalamiteiten wilt u alle mensen op uw terrein snel naar het verzamelplaats evacueren..! In de software  kunt u de aanwezigheid van personen op uw locatie en in ruimten registreren organiseren en controleren. Zo brengt u snel en overzichtelijk in kaart hoeveel personen zich op uw terrein bevinden. En kunt u live videobeelden bekijken van wat er terplaatse gebeurt. Ook kan er zelfs gecontroleerd worden of er voldoende bedrijfshulpverleners aanwezig zijn ten opzichte van het aantal personen op het terrein. Zo kunt u bij alle soorten calamiteiten vertrouwen op een juiste afhandeling. De letterlijke omschrijving van bedrijfsveiligheid is: het borgen van de veiligheid in het bedrijf plus het bieden van bescherming van leven van werknemers, bezoekers, leveranciers en uitsluiting van bedrijfsrisico`s op de werkplek in bedrijven.


DOELTREFFENDHEID

Het systeem is een bewezen software tool dat gebouwbeveiliging vanaf één platform regelt. U profiteert ook na aanschaf van software updates en voegt de nieuwe functionaliteiten eenvoudig toe voor gebouwbeheer functionaliteiten voor o.a. toegangscontrole, inbraakdetectie, legionella controle en overige gebouwgebonden installaties. U krijgt een gebouwbeheer software pakket geschikt voor integratie van verschillende beveiliging systemen met als hoofddoel optimaal gebruiksgemak. Ook wordt de effectiviteit van gebouwgebonden beveiligingsystemen sterk verbetert door deze in één beheer platform te gaan combineren waardoor de doeltreffendheid sterk vergroot wordt. U bespaart tijdrovend gebouwbeheer omdat gewenste informatie via de webbrowser vanaf elke plaats in een paar muisklikken te raadplegen is. U heeft minder hardware (servers, screens en onderhoud) nodig wat de Total Cost of Ownership verlaagt.


CONTACTFORMULIER


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb