ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » BEDRIJFSVEILIGHEID

BEDRIJFSVEILIGHEID GEBOUWEN


Bedrijfsveiligheid gebouwen. De voortgang en de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie staat voorop. Dus wilt u uw medewerkers uw bedrijf en bezittingen meest optimaal beschermen. Met AEOS regelt u alle beveiliging processen en beveiliging systemen eenvoudig en effectief via èèn controller gestuurd software platform. Ook kunt u het personeelsregistratiesysteem aan AEOS gebouwbeheer software koppelen. Met AEOS krijgt u geregistreerd inzicht in personeelszaken, bezoekers en voertuigen waarmee u AEOS verder op uw organisatie kunt professionaliseren en uitbreiden..! U verleent snel en eenvoudig toegang aan groepen personen, registreert gemaakte overtredingen waarmee u vervolgens extra maatregelen kunt inzetten om te voorkomen dat onbevoegde personen uw bedrijf en bijbehorende terreinen betreden.


Tijdens bedrijfscalamiteiten wilt u alle mensen op uw terrein snel naar het verzamelpunt evacueren..! In AEOS kunt u de aanwezigheid van personen op uw locatie of in specifieke ruimten registreren organiseren en controleren. Zo brengt u snel en overzichtelijk in kaart hoeveel personen zich op uw terrein bevinden. En kunt u live videobeelden bekijken van wat er ter plaatse gebeurt. Ook kan AEOS zelfs controleren of er voldoende bedrijfshulpverleners aanwezig zijn ten opzichte van het aantal personen op uw terrein. Zo kunt u bij alle soorten calamiteiten vertrouwen op een juiste wettelijke afhandeling. De letterlijke omschrijving van bedrijfsveiligheid is: het borgen van de veiligheid in het bedrijf plus bieden van bescherming van leven van werknemers, bezoekers, leveranciers en uitsluiting van bedrijfsrisico`s op de werkplek.


AEOS is een bewezen software tool dat echt iedere vorm van gebouwbeveiliging vanaf èèn enkel besturingsplatform regelt. U profiteert ook na aanschaf en installatie van AEOS software updates en voegt nieuwe functionaliteiten eenvoudig toe. AEOS biedt ruim 150 gebouwbeheer functionaliteiten voor o.a. toegangscontrole, inbraakdetectie, camera managementlocker beheer en overige gebouwgebonden technische installaties zoals klimaatregeling. Met AEOS heeft u een uitermate compleet gebouwbeheer softwarepakket geschikt voor integratie van verschillende beveiliging systemen met als hoofddoel: optimaal gebruiksgemak. Ook wordt de effectiviteit van gebouwgebonden beveiligingsystemen sterk verbetert door deze in èèn beheer platform te gaan combineren waardoor de doeltreffendheid sterk vergroot wordt. Met AEOS bespaart u op tijdrovend gebouwbeheer omdat gewenste informatie via de webbrowser vanaf iedere plaats in een paar muisklikken te raadplegen is. U heeft veel minder hardware (servers, screens en onderhoud) nodig wat de total cost of ownership sterk omlaag brengt. Het personeel dat gebouwbeheer uitvoert kan meer doen in minder tijd. Met AEOS software is the sky the limit ! 


Bedrijfsveiligheid gebouwen? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb