BEVEILIGINGSBEDRIJF


Beveiligingsbedrijf. Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven is een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiliging branche. De VEB behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord..! Binnen de VEB zijn dan ook beveiligingsbedrijven in verschillende disciplines werkzaam. Zoals installateurs van beveiligingssystemen bouwkundige beveiligers, de particuliere alarmcentrales, camerasysteem leveranciers maar toch ook de particuliere beveiligingsbedrijven voor het leveren van maatwerk (brand)beveiligingsdiensten. Elke doelgroep heeft zijn eigen kenmerken en eigen VEB eisenpakket dat gebaseerd is op het leveren en garanderen van kwaliteit. 


BEVEILIGING DOOR MENSEN

Zo ontstaat er een complete setting van beveiligingsbedrijven die met hun specifieke kennis en ervaring gezamenlijk zorgen voor behalen van een juiste gegarandeerde kwaliteit op het gebied van technische gebouwbeveiliging en beveiligingswerkzaamheden. Vakmanschap staat voorop naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld. Van advies en toepassing van diverse beveiligingsystemen, onderhoud en bewakingsdiensten. 


WERKZAAMHEDEN BEVEILIGINGSBEDRIJF

Een beveiligingsbedrijf beveiligt onder andere VIP personen, winkels, gebouwen, bedrijfsterreinen, installaties objecten, woonhuizen, bezittingen, datagegevens en bedrijfsinformatie. Beveiliging door middel van mobiele surveillances camera toezicht en via computers. Beveiligingsbedrijven treden preventief, controlerend en dienstverlenend op. Handelen altijd klantvriendelijk maar met overwicht. Soms is het nodig om repressief op te treden bij inbraak, brand, winkeldiefstal of ongeval met letsel. Werkzaamheden beveiligingsbedrijven zijn:

  • winkelsurveillance, collectieve mobiele surveillance over bedrijfsterreinen
  • het uitvoeren van controleronden en sluitronden door gebouwen
  • signaleren van calamiteiten en alarmeren van de juiste personen
  • publiek/bezoekers te woord staan, informeren en verwijzen
  • toegangscontrole, visitatie, sleutelbeheer, alarmopvolging
  • geven van product beveiligingsadvies ( bijv. glasfolie )
  • het geven van organisatorisch beveiligingsadvies 

CONTACTFORMULIER