GEBOUWBEVEILIGING SOFTWARE


Gebouwbeheer software in de vorm van een digitaal logboek maakt het beheer van gebouwen overzichtelijk en beheersbaar. De software maakt het mogelijk om uw systemen op èèn digitaal platform te laten draaien. Werkbare en gebruiksvriendelijke software waarmee u gebouwbeveiligingssystemen vanaf èèn platform kunt beheren. Denk hierbij aan brandmeldinstallatie, legionellapreventie en overige toepassingen. Zo heeft u altijd actueel overzicht in status, op handen zijnde werkzaamheden en documenten, in één online platform. Hierbij is er keuze in beheer functionaliteiten als brandveiligheid, HACCP, legionella en overige beheersystemen. 


GEBRUIKSVRIENDELIJK ONLINE BEHEER

De gebouwbeheersoftware is vooral gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig ingericht. U selecteert de gebouwgebonden systeem functionaliteiten die u in uw gebouw van toepassing zijn. Groot voordeel is dat u van elk systeem zowel alle verrichtte als komende beheertaken, controles en inspecties in het logboek kunt plaatsen. Mocht er iemand van de afdeling afwezig zijn dan heeft de vervanger direct alle eventuele bijzonderheden met betrekking tot het gebouwbeheer in het overzicht. Het systeem is eenvoudig op uw wensen af te stemmen. Met het digitale logboek bent u verlost van complexe integraties.


ONLINE TRAINING

Ook het beheer van het logboek is praktisch ingericht doordat het de mogelijkheid biedt om de gewenste aandachtsgebieden in èèn centraal platform onder te brengen..! Dit zorgt voor gemak en efficiëntie. Om het beheer onder de knie te krijgen wordt de mogelijkheid geboden om online trainingen te volgen en kan er altijd ondersteuning in bijzondere situaties worden geboden. Met het digitaal logboek management systeem zijn gekoppelde gebouwbeheertaken en rapportages snel beschikbaar. Neem voor informatie gerust contact op.


CONTACTFORMULIER