GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEHEER SOFTWARE

GEBOUWBEVEILIGING SOFTWARE


AEOS gebouwbeheer software is voor uw gebouwbeveiliging het meest intelligente security platform. AEOS is gebruiksvriendelijke software en beheert u uw gebouwbeveiliging systemen vanaf slechts èèn platform. AEOS gebouwbeheer software is het eerste security management platform gebaseerd op software. Er wordt gebruik gemaakt van generieke AEOS software gestuurde controllers. De generieke controllers zijn geschikt voor de meeste gebouwbeveiliging installaties waarbij u een ruime keuze heeft uit ruim 150 gebouwbeheer functionaliteiten voor toegangscontrole, inbraaksysteem, camerasysteem, locker beheer, enz. 


De gebouwbeheersoftware is vooral gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig ingericht. U selecteert de gebouwgebonden systeem functionaliteiten die u in uw gebouw van toepassing zijn en uploadt hiervoor de software componenten op de controller. Groot voordeel is dat u elk type of merk sensoren of opslag media op de controller kan aansluiten. Bovendien kunt u met het AEOS security management platform onbeperkt opschalen, hoeveel locaties en gebruikers u ook heeft. Zo stemt u AEOS makkelijk af op uw wensen. U bent verlost van complexe integraties. Gebouwbeheer software voor nu en in de toekomst.


AEOS is de oplossing voor het samenvoegen van alle losse beveiliging software systemen naar èèn centraal platform wat voor gemak en grote efficiëntie zorgt. Andere systemen hebben voor elk type of soort sensor ook nog een andere controller nodig. Dit leidt dan tot enorm complexe implementaties en het is tijdrovend als u iets wilt veranderen. AEOS werkt veel efficiënter en biedt volop voordelen. Het belangrijkste is dat u met AEOS niet hoeft te weten waaraan uw beveiligingssysteem in de toekomst aan moet voldoen. Bij veranderingen hoeft u met AEOS geen complexe nieuwe oplossingen te integreren of hardware te installeren. 


AEOS software uploaden is voldoende. Een ander pluspunt is dat de security controller dankzij de software zelf beslissingen neemt. Hierdoor wordt de netwerkverbinding met de centrale server en database niet onnodig belast. Valt de netwerkverbinding uit? AEOS blijft gewoon werken omdat de lokale controllers zijn geladen met de intelligente software. U beheert AEOS met een dashboard dat u via de webbrowser kunt gebruiken. U voorkomt zo bovendien veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met het downloaden van software op computers. Er zijn afzonderlijke profielen voor de verschillende gebruikers van het beveiligingsplatform. AEOS is zelfs zonder training eenvoudig in gebruik. AEOS software werkt intuïtief omdat er makkelijk tussen werkzaamheden geschakeld kan worden. Medewerkers maken minder fouten en doen meer in minder tijd. Doet zich een incident voor? AEOS stuurt u realtime beelden die u real time kunt bekijken voor extra benodigde informatie zodat u actie kunt nemen, waar u op dat moment ook bent. Bovendien worden er steeds nieuwe functionaliteiten ontwikkeld waar u van software updates en upgrades profiteert. U blijft up to date. U kunt AEOS in het begin klein starten en naar behoefte uitbreiden of integreren met uw bestaande systeem om uw beveiliging te verbeteren en uw investeringen te borgen.


Gebouwbeheer software nodig? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb