LEGIONELLA CONTROLE EN BEHEER


Legionella controle..? Digitaal logboek om data voor reeds verricht.. en uit te voeren.. onderhoud aan gebouwgebonden installaties en bijvoorbeeld brandblusmiddelen vast te leggen. De gebouwbeheerder van vandaag de dag wenst tools die gebruiksvriendelijk zijn. Met werken in een vertrouwde digitale logboek omgeving maakt u nu eenvoudig gebouwbeheer taken aan en begrotingen. Het logboek waarschuwt u automatisch wanneer normen of tijdspaden worden overschreden wat u tijdwinst oplevert, de bedrijfszekerheid vergroot en u bent altijd up-to-date ten aanzien van de toezichthouders.


VOORSCHRIFTEN LEGIONELLACONTROLE

Legionellacontrole, in juli 2011 zijn de drinkwaterveiligheid voorschriften in het drinkwaterbesluit gewijzigd. Eigenaren van drinkwaterinstallaties in gebouwen zijn verplicht om regelmatig legionellacontrole risico analyses te laten opmaken. Dit geldt voor o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen hotels, overige gebouwen met logiesfunctie, opvangcentra, penitentiaire inrichtingen, zwembaden, vakantie accommodaties, enz. Legionellapreventie houdt in dat regelmatig watermonsters worden genomen en dat drinkwater terugslagkleppen (legionella keerkleppen) worden onderhouden. Bijkomende beheer werkzaamheden zijn verwijderen van vuiligheid en het reinigen watervoorraad houdende toestellen. Alle legionellapreventie en legionellabeheer werkzaam heden dienen direct te worden geregistreerd in het digitale logboek. Uw leverancier kan de verrichte werkzaamheden directe in het logboek verwerken.


Het digitale logboek maakt het vanwege de automatische voortgangsbewaking mogelijk om de werkzaamheden aan gebouwinstallaties te registreren en indien noodzakelijk zelfs op ieder moment online te raadplegen. Installaties in gebouwen vergen regelmatig onderhoud. Zoals onderhoud brandmeldinstallatie, enz. U logt vanaf uw PC in en krijgt direct toegang tot de benodigde informatie vanuit het digitaal logboek. Uw logboek is bij inspectie door toezicht houdende instanties direct inzichtelijke en altijd up to date. U kunt aantonen dat u reeds aan uw zorgplicht voldoet.


DOCUMENTEN ONLINE BESCHIKBAAR

Alle digitale documenten zoals legionella rapportages worden online verwerkt en... direct achter het juiste digitale tabblad geplaatst. Gegevens worden via deze werkwijze snel verwerkt en dus voor de verantwoordelijke personen ook snel beschikbaar gemaakt. Dit betekent tijdwinst bij raadplegen achteraf. Is uw interesse in het digitale logboek gewekt? Het digitale logboek is de oplossing voor digitaal gebouwbeheer en in het MKB, Zorg, Research, Overheid. Meerdere gebouwen in beheer? Geen probleem, de digitale logboek gebouwbeheer software is uit te breiden.


CONTACTFORMULIER


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb