GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEHEER SOFTWARE » DIGITAAL LOGBOEK

DIGITAAL LOGBOEK SOFTWARE


Digitaal Logboek. Effectief digitaal logboek om data voor verricht en uit te voeren onderhoud aan gebouwgebonden installaties en bijvoorbeeld brandblusmiddelen vast te leggen. De gebouwbeheerder van vandaag de dag wenst tools die gebruiksvriendelijk zijn. Met werken in een Microsoft Outlook omgeving werkt u in een vertrouwde omgeving. In het digitaal logboek maakt u gebouwbeheer taken aan en maakt u tevens uw begrotingen. Het digitaal logboek waarschuwt u automatisch per e-mailbericht of SMS wanneer normen of tijdspaden worden overschreden. Dit digitaal logboek levert u tijdwinst en verhoogd de bedrijfszekerheid nog meer. Of het nu gaat om legionellapreventie of beveiliging.


Legionellapreventie. In juli 2011 zijn de drinkwaterveiligheid voorschriften in het drinkwaterbesluit gewijzigd. Alle eigenaren van drinkwaterinstallaties in gebouwen zijn verplicht om frequent legionellapreventie analyses te laten opmaken..! Dit geldt voor zorginstellingen, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen hotels, overige gebouwen met logiesfunctie, opvangcentra, penitentiaire inrichtingen, zwembaden, vakantie accommodaties enz. Legionella preventie houdt in dat regelmatig watermonsters worden genomen en dat de drinkwater terugslagkleppen (legionella keerklep) worden onderhouden. Bijkomende werkzaam heden zijn verwijderen van viezigheid en reinigen van watervoorraad houdende toestellen. Al deze legionella preventie en beheer werkzaamheden dienen direct te worden geregistreerd in het digitale logboek. Uw leverancier kan direct na of tijdens de werkzaamheden alles in het digitale logboek verwerken.


Een digitaal logboek maakt vanwege de automatische voortgangsbewaking het mogelijk om de werkzaamheden aan gebouwinstallaties te registreren en indien nodig... op ieder moment online te raadplegen. Installaties in gebouwen vergen regelmatig onderhoud. Zoals onderhoud aan sprinklersystemen, toegangscontrole, enz..! Vereist is wel een breedband Internetverbinding met voldoende snelheid en recente versie van Internet Explorer, Firefox of Chrome. U logt vanaf uw PC of mobiel apparaat via Internet in en krijgt dan direct toegang tot de benodigde informatie van uw gebouw en gebouwgebonden installaties. Uw logboek is bij een inspectie door toezichthoudende instanties altijd up to date. U kunt direct aantonen dat u aan uw zorgplicht voldoet.


Alle digitale documenten zoals de rapportages worden online verwerkt en achter het juiste digitale tabblad gezet..! Gegevens worden real-time verwerkt. Dit betekent tijdwinst door minder administratieve werkzaamheden. Is uw interesse in het digitale logboek nu gewekt dan wordt er uitkomst geboden met het online pakket zodat u eerst via een sessie de deur niet uit hoeft. Het digitale logboek is de oplossing voor facilitair gebouwbeheer en installatie beheer in het MKB, Zorg, Research en Overheid. Meerdere gebouwen in beheer..? Geen probleem want het digitaal logboekbeheersysteem is uitbreidbaar. Denk bijvoorbeeld aan gezondheidszorg instellingen, ziekenhuizen, enz.


Advies digitaal logboek? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb