DIGITAAL LOGBOEK SOFTWARE


Digitaal Logboek. Effectief digitaal logboek om data voor verricht en uit te voeren onderhoud aan gebouwgebonden installaties en bijvoorbeeld brandblusmiddelen vast te leggen. De gebouwbeheerder van vandaag de dag wenst tools die gebruiksvriendelijk zijn waarbij werken in een vertrouwde en betrouwbare digitale omgeving centraal staat. In het digitaal logboek maakt u taken voor gebouwbeheer aan en beheert u tevens uw begrotingen. Het is in te stellen dat er vanuit het digitaal logboek notificaties naar voren komen wanneer normen of tijdspaden worden overschreden. Dit digitaal logboek levert u tijdwinst en verhoogd de bedrijfszekerheid nog meer. Of het nu gaat om legionellapreventie of beveiliging.


LEGIONELLAPREVENTIE

Legionellapreventie. In juli 2011 zijn de drinkwaterveiligheid voorschriften in het drinkwaterbesluit gewijzigd. Alle eigenaren van drinkwaterinstallaties in gebouwen zijn verplicht om frequent legionellapreventie analyses te laten opmaken..! Dit geldt voor zorginstellingen, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen hotels, overige gebouwen met logiesfunctie, opvangcentra, penitentiaire inrichtingen, zwembaden, vakantie accommodaties enz. Legionella preventie houdt in dat regelmatig watermonsters worden genomen en dat de drinkwater terugslagkleppen (legionella keerklep) worden onderhouden. Bijkomende werkzaam heden zijn verwijderen van viezigheid en reinigen van watervoorraad houdende toestellen. Al deze legionella preventie en beheer werkzaamheden dienen direct te worden geregistreerd in het digitale logboek. Uw leverancier kan direct na of tijdens de werkzaamheden alles in het digitale logboek verwerken.


Een digitaal logboek maakt vanwege de automatische voortgangsbewaking het mogelijk om de werkzaamheden aan gebouwinstallaties te registreren en indien nodig... op ieder moment online te raadplegen. Installaties in gebouwen vergen regelmatig onderhoud. Zoals onderhoud aan sprinklersystemen, toegangscontrole, enz. U logt in en heeft direct toegang tot benodigde informatie zoals documenten en afbeeldingen van uw gebouwgebonden installaties. De verwerking van documenten en de beschikbaarheid van gegevens geschiedt met het digitale logboek snel en is bij inspectie door toezichthoudende instanties up to date. U kunt direct aantonen dat u aan uw zorgplicht voldoet.


REALTIME

Alle digitale documenten zoals de rapportages worden online verwerkt en achter het juiste digitale tabblad gezet..! Gegevens worden real-time verwerkt. Dit betekent tijdwinst door minder administratieve werkzaamheden. Is uw interesse in het digitale logboek nu gewekt dan wordt er uitkomst geboden met het online pakket zodat u eerst via een sessie de deur niet uit hoeft. Het digitale logboek is de oplossing voor facilitair gebouwbeheer en installatie beheer in het MKB, Zorg, Research en Overheid. Meerdere gebouwen in beheer..? Geen probleem want het digitaal logboekbeheersysteem is uitbreidbaar. Denk bijvoorbeeld aan gezondheidszorg instellingen, ziekenhuizen, enz.


CONTACTFORMULIER


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb