GEBOUWBEHEER » AED KOPEN

AED BEDRIJFSPAND KOPEN


AED bedrijfspand kopen? Een AED apparaat mag in een bedrijfspand niet ontbreken. Een AED is bij hartstilstand levensreddend. Een automatische AED geeft directe gesproken instructies bij reanimeren. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. In bedrijfsgebouwen en openbare voor veel publiek toegankelijke ruimten komen meerdere personen bijeen. Hoe hoger de concentratie van mensen in een ruimte des te groter is de kans dat er iemand tussen zit met kans op hartritme stoornissen. Met onze automatische defibrillator voor bedrijven ( AED ) worden de hart kamers automatisch en random geprikkeld. De automatische AED voor bedrijven AED geeft veelvuldig elektrische schokken en reset het hart. Elke defibrillator bevat 2 AED elektroden die op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. De automatische defibrillator analyseert het hartritme en geeft vervolgens automatisch aan de hulp verlener instructies. De automatische AED voor bedrijven vertelt exact wat de hulpverlener wanneer moet doen. Na het kopen van een AED apparaat is het mogelijk om uw de aanwezigheid van een AED in uw pand te registreren.


In bedrijven en publieke omgevingen komen we gelukkig steeds vaker een defibrillator tegen. In ieder bedrijfspand is het in de huidige gehaaste tijd noodzakelijk om een defibrillator goed zichtbaar op een centrale plaats aan de muur te hangen. Op welke plaats een defibrillator ophangen? Plaats een defibrillator in een centrale ruimte zodat de defibrillator voor iedere passant goed zichtbaar is. In steeds meer bedrijven is gelukkig een defibrillator - AED aanwezig. Als een persoon een hartstoornis krijgt dan is het gevolg vaak dat diegene op de grond valt. Zorg dus ook dat u een complete bedrijfsverbandkoffer in uw bedrijf heeft. Een bedrijfsverbandkoffer is in bedrijven verplicht. De professionele verbandkoffer voor bedrijven bevat eerste hulpmiddelen voor het verlenen van eerste hulp in bedrijven. Informeer bij ons naar de voordelige prijzen van verbandkoffers voor bedrijven.

Wandkast om AED apparaat beveiligd op te hangen. Robuuste wandkast voor AED, ook defibrillator genoemd. Deze voor AED wandmontage geschikte kast is uitgerust met een akoestisch alarmsignaal. De AED kast is van staal gemaakt en is voorzien van een groot venster waardoor de AED goed zichtbaar is voor snel levensreddend handelen. De AED kast is leverbaar in de kleur metallic grijs of geel. AED apparaten geven alleen stroomstoten als dat nodig is. Het is niet mogelijk een stroomstoot toe te dienen aan een persoon die geen hartstilstand heeft Bij iets minder dan de helft van slachtoffers, buiten het ziekenhuis, is hartkamer fibrilleren de oorzaak van een hartstilstand. In dit geval is defibrillatie noodzakelijk. In Nederland wordt gewerkt naar een dekkingsgebied waar bij een AED in max. 6 minuten voorhanden moet zijn. Vergeet bij de kast niet de AED kast beugel te bestellen.


AED apparaat en AED accessoires kopen? Neem gerust contact op.