GEBOUWBEHEER » BHV EHBO

Een BHV EHBO verbanddoos is verplicht in bedrijven. BHV is de afkorting voor bedrijfshulpverlening. De BHV koffers mogen in een bedrijf niet ontbreken. Deze universele BHV EHBO verbandkoffer bevat de in bedrijven nodige eerste hulpmiddelen, gereedschappen en verpleegmiddelen voor directe Eerste Hulp Bij Ongelukken. Bedrijfshulpverleners zijn opgeleide medewerkers binnen het bedrijf. Deze verlenen de eerste hulp bij ongeval, brandbestrijding, evacuatie en houden direct contact met alarmdiensten. Het-Oranje-Kruis heeft een certificerende rol als het gaat om gekeurde verbandkoffers. Wat is de geldigheidstermijn van een BHV diploma? Een BHV diploma is één jaar geldig..! Het BHV diploma dient up-to-date gehouden te worden. Geslaagde bedrijfshulpverleners ontvangen het NIBHV certificaat.


EHBO BHV verbandkoffer bestellen? Wij leveren u complete EHBO verbandkoffers voor bedrijven tegen een scherpe-prijs. Het is van groot belang dat er op de werkvloer juiste eerste hulpmiddelen aanwezig zijn. Dat houdt in dat er voldoende EHBO koffers dienen te zijn. Wij leveren deze universele-verbandkoffer met wandklem zodat u de verbandkoffer op een centrale plaats in uw bedrijfspand eenvoudig aan de wand kunt bevestigen. Hang deze bijvoorbeeld op ooghoogte in de kantine. In een kantooromgeving is één BHV koffer veelal voldoende. In een productiebedrijf waar met machines wordt gewerkt is de kans op persoonlijk letsel vanzelfsprekend groter. BHV en EHBO staat voor direct levensreddend handelen. Plaats in iedere productieruimte minimaal één BHV verbandkoffer zodat de tijd tussen calamiteit en eerste hulp verlening zo kort mogelijk blijft. U hoeft niet eerst naar de kantine te rennen om de verband koffer te gaan halen. De verbandmiddelen en vloeistoffen in elke verbandkoffer of verbanddoos zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum. Laat uw BHV medewerker, verbandkoffer leverancier of beveiligingsdienst de houdbaarheid van de koffer inhoud periodiek checken zodat de koffer up-to-date blijft. 

De werkgever of verantwoordelijke draagt er zorg voor dat een bedrijfshulpverlener snel eerste hulp kan verlenen. Ook als de hulpdiensten ter plaatse zijn dient de bedrijfshulpverlener beschikbaar te zijn om de hulpdiensten te ondersteunen met informatie. Wij bieden u de mobiele BHV-wagen op wielen. Ons aanbod in mobiele EHBO/BHV-wagens bestaat uit meerdere modellen. Alle BHV-wagens zijn voor eerste hulpverlening direct inzetbaar. Deze innovatieve oplossing om bij brand en ongeval snel en efficiënt hulp te verlenen. Met onze mobiele EHBO BHV wagens toont u aan de toezichthoudende instanties dat u persoonlijk letsel bij bedrijfsongeval gering wilt houden. In te richten met brandblusser, BHV, EHBOverbandkoffer, blusdeken, veiligheidshesjes, enzovoort.

EHBO BHV verbanddoos kopen? Neem gerust contact met ons op.