GEBOUWBEHEER » COMPUTERRUIMTE » BLUSCILINDER BLUSSYSTEEM

BLUSCILINDER BLUSSYSTEEM


Bluscilinder blussysteem. Onderhoud blussystemen dienst minstens één keer per jaar uitgevoerd te worden. Een jaarlijkse controle van een blussysteem in de computerruimte is vereist. Wel moeten de bluscilinders van blussystemen in het 10e jaar de drukvat controle ondergaan. Iedere tien jaar moeten de bluscilinders van gasblussystemen gekeurd worden. Iedere vijf jaar moeten de slangen die bluscilinders aan het blussysteem blusgas afblaasleiding netwerk of koppelen vervangen worden. Elk vijfde en tiende jaar dient er uitgebreid onderhoud aan ieder type gasblussysteem uitgevoerd te worden. Blussystemen voor computerruimten zijn met IG55, IG541, Novec of FM200 soorten blusgas te koop. Blussystemen datacenters met IG55 of IG541.


Tijdens het uitvoeren van de bluscilinder drukvat controle in het tiende jaar wordt tevens het blusgas vervangen, in overeenstemming met de PED richtlijn (Pressurized Equipment Directive). Wilt u blusgascilinders vervangen van het blussysteem in de computerruimte, het datacenter of de serverruimte? Offerteprijs vervangen bluscilinder? Gaat u de computerruimte verhuizen of computerruimte bouwen. Een blussysteem is vrij eenvoudig vanuit een computerruimte te verhuizen. Wel is het zaak dat wanneer een automatisch blussysteem verhuist moet worden om de persoonlijke veiligheid in acht te houden. Wij verhuizen computerruimte blussystemen en hervullen bluscilinders.


Tijdens het hervullen, vervangen en transporteren van bluscilinders is er altijd het risico aanwezig dat er iets mis kan gaan. Hierdoor voeren wij onze werk zaamheden met CAR verzekering uit. Dit betekent dat mocht er ondanks uiterste voorzichtigheid er onverhoopt iets niet helemaal volgens plan verlopen er een verzekerde waarde voorhanden is. De CAR verzekering dient tegen schade tijdens het werken in de computerruimte, verhuizen van blussystemen en ook tijdens het hervullen van gasbluscilinders van automatische brandblussystemen in computerruimten en datacenters.


Offerte bluscilinder hervullen of offerte blussysteem verhuizen? Neem gerust contact op.

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb