GEBOUWBEHEER » CONTACT » LINKS

BRANDBEVEILIGING LINKS | ADVIES


Interessante brandbeveiliging links. Pagina met interessante brandbeveiliging advies links. Brandbeveiliging in gebouwen, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk brandbeveiliging advies en gerichte productoplossingen om op de juiste manier te kunnen voorzien in de algehele brandveiligheid in iedere situatie. Door onze innovatieve producten en doordachte werkwijze helpen wij u aan erkende brandveiligheid middelen en sluitende adviezen. Zie ook de brandblusser webshop. Heeft u vragen over een bepaald type brandblusser of brandslanghaspel, neemt u dan gerust contact met ons op.


Advies serverruimte

Advies serverruimte disciplines: de bouwkunde, computervloer, koeling, blussing, branddetectie, brandblusser, enz. Belangrijk is het om goed te kijken naar serverruimte koelconcepten alvorens een serverruimte in te richten. 


Advies blusmiddelen

Voor advies en levering brandblussers (poeder, schuim, Co-2, sprayblusser), brandslanghaspels, blusdekens en automatische-brandblussers, enz. Ruim informatie aanbod over brandblussers en het onderhoud eraan.


Advies brandblusser keuken

Advies en levering van specifieke vet brandblussers, blusdekens en sprayblussers om een brand in de keuken te blussen. Innovatief is de professionele vetbrandblusser voor brandpreventie in professionele keukens van horecagelegenheden. 


Advies brandblusser auto kopen

Advies en levering van speciale autobrandblussers. Brandblusser voor personenauto, bestelbus en ook voor vrachtwagen, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers.


Advies brandblusser boot kopen

Advies en levering brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2 blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Advies brandblusser datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser datacenter website wordt verder ingegaan over de bluswerking van Co2 brandblussers waarbij de 5 kg Co2 brandblusser de beste datacenter brandblusser is. 


Advies brandslanghaspels

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn de lengte van toegestane brandslangen, legionellapreventie, brandslanghaspel pictogram borden en regulier en uitgebreid onderhoud.


Advies sprayblusser kopen

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan wand of in voertuigen en vaartuigen te monteren.


Waarom blusdeken kopen?

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne sprayblussers.


Automatische brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische-brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Onderhoudsarme brandblussers

Onderhoudsarme composiet brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije sprayblussers voor particulier. Nieuwe brandblussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten. Neem gerust contact op.


Composiet brandblusser

Composiet brandblusser voor laagste prijs op Google met gratis bezorging online kopen! Composiet brandblustoestellen zijn lichter in gewicht t.o.v. stalen blusapparaten. Wij zijn de importeur en distributeur van de nieuwe composiet poederblusser en composiet schuimblusser. Deze soorten blusapparaten hebben tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud nodig! Slechts een visuele controle. Composiet brand blussers zijn stootvast, krasvast en bevatten verchroomde onderdelen. Brandblussers roestvrij en behalve de lage aankoopprijs flink onderhoud kosten besparen! Levering composiet brandblusapparaten inclusief montagebeugel en keuringsticker!


Onderhoudsvrije-brandblusser

Onderhoudsvrije brandblussers zijn volledig onderhoudsvrije blussers om fors op steeds terugkerende kosten voor onderhoud aan blusapparaten te besparen. Onze onderhoudsvrije brandblussers zijn sprayblussers geschikt voor brandpreventie aan boord van auto camper, caravan, boot of voor thuis en op kantoor. Neem voor informatie over onderhoudsvrije brandblussers gerust contact op.


Advies brandveiligheid gebouwen, voer- en vaartuigen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblussers voor bedrijfsgebouwen, voertuigen, vaartuigen en overige toepassingen....

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb