Laptopkluis kopen? Laptops en tablets worden in bedrijven, instellingen, bij Overheden en scholen veelvuldig gebruikt. Wanneer uw medewerkers de laptop na werktijd in het bedrijf achterlaten dan is deze aanbieding laptopkluis de oplossing. Modern vormgegeven kluis voor laptops met een indicatie waardeberging van maar liefst € 2.500. Laptopkluizen vergelijken hoeft dus nu echt niet meer. Dit is een betaalbare laptopkluis voor bedrijven. Laptopkluis voorzien van robuust gemotoriseerd slot. De laptopkluis opent automatisch het na intoetsen van de code. Sleutelbeheer van kluizen is overbodig. Laptopkluis nodig? Deze fraaie en betaalbare laptopkluis biedt veel gemak. 


Leverancier laptopkluizen. Door directe samenwerking met laptopkluizen fabrikanten kunnen wij deze goedkope professionele laptopkluis met een lage prijs verkopen. De laptopkluis heeft een stevig elektronisch slot, verlicht LCD display en noodsleutelfunctie. Om schade aan laptops, tablets en andere apparatuur te voorkomen is de binnenzijde van de kluis van zachte bekleding voorzien. Handige feature is dat wanneer u de laptopkluis opent de verlichting in de kluis automatisch gaat branden. De deur van de laptopkluis is van 8 mm massief staal met in de kluisdeur robuuste 22 mm stalen schoten voor extra inbraakvertraging. Kluis voor laptop. Speciaal voor veilig opbergen van uw laptops en tablets. Er is niet alleen aan inbraakveiligheid gedacht maar ook aan modern design.


UITWENDIGE AFMETINGEN LAPTOPSAFE:

 

  • Breedte: 480 mm
  • Hoogte: 200 mm
  • Diepte: 350 mm

 

INWENDIGE AFMETINGEN LAPTOPSAFE:
 
  • Breedte: 475 mm
  • Hoogte: 192 mm
  • Diepte: 295 mm

 

Ook een laptopkluis dient u te verankeren aan de wand of vloer! Om de waardeberging geldig te maken dient een laptopkluis deugdelijk te zijn verankert. Geheel logisch natuurlijk anders kan een inbreker uw kluis met laptops en al zomaar meenemen. Zoals u links op de afbeelding ziet is de laptopkluis geschikt voor muurmontage en ook voor montage op de vloer. Vergeet niet om na het kopen van een laptopkluis of andere kluis om deze goed aan (betonnen) wand of vloer te schroeven. De breedte van de deuropening van deze mooie laptopkluis is 408 mm. Het gewicht van de in antraciet leverbare laptopkluis: 15 kg. 


Laptopkluis kopen? Neem gerust contact op.