GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEHEER SOFTWARE » TOEGANGSCONTROLE » PRIJS TOEGANGSCONTROLESYSTEEM

PRIJS TOEGANGSCONTROLESYSTEEM


Prijs toegangscontrolesysteem beheersen? Prijzen van toegangscontrolesystemen variëren per toegangscontrole leverancier. Effectieve toegangscontrole in gebouwen met gebruiksvriendelijke toegangscontrole software is het uitgangspunt. Behalve sluitende toegangscontrole dienen toegangscontrolesystemen in voor gebruikers vriendelijke toegangsverlening te voorzien. Toegangscontrole beheer binnen bedrijven wordt meestal uitgevoerd door het facilitair of ICT management. In de grotere bedrijven waar een toegangscontrolesysteem wordt toegepast is vaak een beveiligingsmedewerker aanwezig. Organisaties zijn genoodzaakt om zich met modulaire toegangscontrolesystemen tegen criminelen en kwaadwillenden te beschermen.  


Met ons gebruiksvriendelijke toegangscontrolesysteem heeft u een modulair gebouwbeheersysteem. Dit betekent dat u gesegmenteerd naar behoefte het modulaire toegangscontrolesysteem kunt uitbreiden. Op deze manier houdt u de kosten van toegangscontrolesystemen binnen de perken. Met onze expertise maken wij het beheer van diverse gebouw beveiligingsystemen eenvoudig. Dit door het integreren van gebouwbeveiligingssoftware. Op deze wijze is effectief gebouwbeheer vanuit één beheersplatform mogelijk. Adequate toegangscontrole en toegangsverlening in gebouwen en organisaties is geen papieren aangelegenheid. Afhankelijk van de voor functioneel gebouwbeheer vereiste wensen stellen we benodigde functionaliteiten vast en wordt het toegangscontrolesysteem modulair ingericht. Het integreren van bestaande camera-, inbraak-, verlichting en klimaatsystemen is onder voorbehoud mogelijk. De mogelijkheden zijn oneindig. Van standalone toegangscontrole op één deur tot een enorm netwerk van deuren op verschillende locaties die centraal gecontroleerd en beheerd kunnen worden. De beheerder van het toegangscontrolesysteem kan van iedere locatie via de webbrowser reageren.


Het gebouwbeheer software platform regelt toegangscontrole tot vrijwel alles. Afdelingen, deuren, dakluiken, liften, lockers, kopieermachines, enz.  Eenvoudige autorisatie wordt aan personeel, leveranciers en voertuigen toegekend in plaats van aan toegangscontrole passen. Dit is sneller, makkelijker en reduceert fouten. Automatische autorisatie op basis van vooraf beschreven kenmerken en bevoegdheden (afdeling, leeftijd en functie). Verandert personeel van werk locatie? Dan wijzigen de persoonlijke toegangsrechten naar de nieuwe situatie. Het toegangscontrolesysteem groeit met uw organisatie mee. Besluit u om later andere gebouwinstallaties in de gebouwbeheersoftware onder te brengen dan kan dat. U kunt toegangsfuncties wijzigen en uitbreiden. De gebouwbeheersoftware is makkelijk uit te breiden met andere beveiligingsfuncties als camerabewaking en inbraakbeveiliging. De gebouwbeheersoftware is in de afgelopen jaren steeds verder geoptimaliseerd waarbij u als bestaande klant profiteert van updates en nieuwe functionaliteiten. 


Prijs toegangscontrolesysteem? Neem gerust contact op.