ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » BEDRIJFSVEILIGHEID » BRANDBLUSSER BEDRIJFSHAL

BRANDBLUSSER BEDRIJFSHAL | BEDRIJFSRUIMTEN


Brandblusser bedrijfshal. Brandblussers in bedrijfshallen zijn van groot belang..! De juiste brandblussers in bedrijfshallen zijn handig om een beginnende brand in een bedrijfshal of op het bedrijfsterrein te blussen. Vanaf het bedrijfsterrein vormt de bedrijfshal een van de eerste binnenkomsten in een bedrijf. Nabij de magazijndeur hangt vaak de vluchtweg plattegrond met daarop alle in de bedrijfshal en in het bedrijfsgebouw aanwezig zijnde blusmiddelen. De voorgeschreven brandblussers voor in bedrijfshallen zijn zes liter schuimblussers of zes kg poederblussers. Nieuwe zijn de onderhoudsarme composiet-blussers..!


SPRAYBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ

Voor kantoorruimte bedrijfshallen geschikte sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers met nagenoeg eenzelfde blusduur als de 6 liter zware traditionele schuimblussers. Andere brandblussers in bedrijfshal, kantoor of gebouwen zijn nodig als er als gevolg van het gebruik van een ruimte een situatie is waar water als blusmiddel voor de persoonlijke veiligheid te gevaarlijk is (bijv. bij elektrocutiegevaar...). Met sprayblussers bespaart u flink op het keuren van uw brandblussers..! In de blusmiddelen webwinkel kunt u eenvoudig deze ook voor gebruik op elektra geschikte brandblusser bestellen. Sprayblussers zijn voor thuis en voor bedrijven te koop. U heeft de keuze in blusmiddel houdbaarheid variaties van 3, 4 en 5 jaar houdbaar.


BRANDSLANGHASPEL | BEDRIJFSHAL - BEDRIJFSPAND

Brandslanghaspel bedrijfshal..? Met brandslanghaspels in bedrijfshallen van bedrijven is er altijd een onbeperkte voorraad aan bluswater voorhanden. Brandslanghaspels worden volgens Norm EN-671-1 geproduceerd. Wanneer moet een brandslanghaspel onderhouden worden? De onderhoud frequentie van de brandslanghaspels is jaarlijks. Dit is een wettelijke verplichting conform onderhoudsnorm NEN671-3. Een vaste brandslanghaspel in een bedrijfsgebouw dient net als een draagbare brandblusser om  een beginnende brand in bedrijfshallen van gebouwen tijdig te kunnen bestrijden tot de brandweer arriveert. Met een brand slanghaspel heeft u een behoorlijk groot bereik. Hierbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal welke vijf meter bedraagt. Een 20 meter brandslanghaspel telt in de projectie in gebouwen voor in totaal 25 meter bereik. 


SCHUIM BRANDBLUSSER | BEDRIJFSHAL - BEDRIJFSPAND

Schuimblusser bedrijfshal. De 6-liter-schuimblusser is een uitstekende brandblusser keuze voor bedrijfshallen in bedrijven. Een schuimblusser geeft weinig tot zelfs geen nevenschade. Door de speciale vernevelende werking van de sproeinozzle werkt de sproeistraal niet elektrisch geleidend. Het schuimblusmiddel heeft een groot afdekkend en koelend effect op brandend papier hout en textiel.!. Een schuimblusser is de beste brandblusser in een magazijn, gebouw, kantoorruimte, trappenhuis, entree. De Overheid vereist in alle bedrijfsruimten brandblussers met een minimale inhoud vanaf 6-liter-schuim of ook 6-kilogram-poeder. Poederblussers raden wij u voor brandpreventie in gebouwen af. Mits er bewust voor poederblussers* (gevolgschade*) wordt gekozen. Een 6 liter schuimblusser is dus bijzonder geschikt voor brandpreventie in ieder gebouw of inpandige ruimte waar het niet vriest. Schuimblussers zijn bedoeld voor het blussen van beginbranden in gebouwen in de brandklassen A en B. Nieuw in de webshop zijn de onderhoudsarme composiet-blussers waarmee u fors op de jaarlijkse brandblussercontrole kunt besparen.


POEDER BRANDBLUSSER | BEDRIJFSHAL - BEDRIJFSPAND - BUITENTERREIN

Brandblusser voor ruimten en omgevingen waar het kan vriezen..! Een poederblusser is geschikt voor gebruik binnen temperaturen van -30 tot + 60 graden. Universeel inzetbaar voor gebruik op brandklasse ABC branden, in het bijzonder op brandstof (o.a. benzine branden. Met een poederblusser met een inhoud 6-kilogram-poeder voldoet u prima aan de voor de basis brandbeveiliging vereiste brandblusser regelgeving op bedrijfsterreinen en in bedrijfsruimten waar het zou kunnen vriezen. Het blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur geschiedt zonder gevaar. U komt niet onder stroom te staan. Houdt er rekening mee dat bij het blussen met poederblussers dat er wel nevenschade zal ontstaan en dat het zicht op vluchtwegen wordt weggenomen. In de webwinkel bieden wij nu ook de nieuwe onderhoudsarme composiet-poederblussers waarmee u jaarlijks fors op de brandblussercontrole kosten kunt besparen!


KOOLZUURGAS BRANDBLUSSER | ELEKTRISCHE APPARATUUR

Koolzuurgas-brandblusser. Een koolzuurgas brandblusser is ontworpen om zonder gevaar voor elektrocutie of blusschade op in brand staande machineapparatuur in productieprocessen en magazijninstallaties te blussen..! Welke koolzuurgas brandblusser..? Koolzuurgas brandblussers kunt u kopen met 2-kg en 5-kg inhoud. De 2-kg koolzuurgasblusser met 34B blusrating is geschikt voor het blussen van een kleine elektriciteitsbrand in een kantoorruimte. De 5-kg koolzuurgasblusser heeft een blusrating van 89B en is geschikt om grotere elektriciteitsbranden in machines, besturingskast, groepenkast of computerruimte te blussen. Koolzuurgasblussers behoren niet tot de door de overheid wettelijke vereiste brandbeveiliging eenheden in gebouwen echter gelden voor bedrijven als erkende en aanvullende brandblusmiddelen. Vragen brandblusser regelgeving en eisen in gebouwen? Neem gerust even contact met de klantenservice op.


ONDERHOUD BRANDBLUSSERS BEDRIJVEN

Het staat een eigenaar, huurder of bezitter van een gebouw vrij om brandblussers meer dan 1x per jaar te onderhouden. Brandslanghaspels dienen volgens voorschrift minstens eenmaal per jaar te worden onderhouden en gekeurd. Blusmiddelen offerte onderhoud of offerte nieuwe brandblussers bedrijfshal? 


Brandblussers bedrijfshal? Neem gerust contact op. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb