ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

BRANDBLUSSER ENTREE GEBOUW


Brandblusser entree. Een brandblusser in de gebouw entree is essentieel. Het ophangen van een brandblusser in een entree is handig om ook een brand op een parkeerterrein te blussen..! Bij binnenkomst in een bedrijf vormt de entree of hal de eerste binnenkomst. In de entree hangt ook de vluchtweg plattegrond met daarop alle in het gebouw aanwezige blusmiddelen. Niet in iedere entree van een gebouw is een brandslanghaspel aanwezig. In deze situatie is het handig om een brandblusser in de entree of hal te hangen. De voorgeschreven brandblussers in gebouwen zijn de 6-liter schuimblussers, 6-kg poederblussers en aanvullend de sprayblusser voor kantoorruimten. Voordeel van sprayblussers is dat deze geen onderhoud behoeven.


BRANDBLUSSER ENTREE BEDRIJFSPAND | SPRAYBLUSSER

De sprayblusser is een lichtgewicht brandblusser met nagenoeg dezelfde blusduur als een 6-liter traditionele schuimblusser. Andere brandblussers in gebouwen, een kantoorruimte of in kantoorpand zijn nodig als er als gevolg van het gebruik van een kantoor een situatie is waar water als blusmiddel voor de persoonlijke veiligheid te gevaarlijk is (bijv. elektrocutiegevaar). Met sprayblussers bespaart u kosten voor het keuren van ten opzicht van metalen brandblussers. Wij bieden in de webwinkel deze nieuwe soorten brandblussers met 3, 4 en 5 jaar onderhoudsvrije houdbaarheidstermijn. In de blusmiddelenshop eenvoudig brandblussers naar keuze veilig online bestellen. Neem bij vragen over deze soorten brandblussers gerust even contact op.


BRANDHASPEL ENTREE BEDRIJFSPAND

Brandslanghaspel-entreeMet een brandslanghaspel in de entree van bedrijven is er altijd een onbeperkte voorraad aan brand bluswater voorhanden. Een brandslanghaspel wordt volgens ontwerpnorm EN-671-1 geproduceerd. Wanneer moet een vaste brandslanghaspel onderhouden worden? De onderhoud frequentie van brandslanghaspels is jaarlijks en ook wettelijk verplicht conform onderhoudsnorm NEN671-3. Een brandslanghaspel dient net zoals een draagbare brandblusser(s) om een beginnende brand in bedrijfsgebouwen tijdig te kunnen bestrijden totdat de brandweer arriveert. Met een brandslanghaspel in de entree heeft u een groot bereik. Hierbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal welke vijf meter bedraagt. Een 20 meter brandslanghaspel in de entree telt dus in de projectie van brandslanghaspels in gebouwen voor 25 meter bereik. 


BRANDBLUSSER ENTREE BEDRIJFSPAND | 6-LITER SCHUIM

Brandblusser hal entree kopen. De 6-liter schuimblusser is een prima brandblusser in de entreehal van bedrijfsgebouwen. Een schuimblusser geeft weinig tot geen nevenschade. Door de speciale vernevelende werking van de sproeinozzle werkt de sproeistraal namelijk niet elektrisch geleidend..! Het schuimblusmiddel heeft groot afdekkend en koelend effect op brandend papier, hout en textiel. Een schuimblusser is de beste brandblusser in een gebouw, kantoorruimte, trappenhuis en entree. De Overheid vereist brandblussers met een minimum inhoud van 6-liter-schuim.. of 6-kilogram-poeder.. in bedrijfsgebouwen. Poederblussers raden wij voor brandpreventie in gebouwen af (gevolgschade). Een 6-liter-schuimblusser is dan ook bijzonder geschikt voor de brandpreventie in ieder bedrijfsgebouw of inpandige ruimte waar het niet kan vriezen. Schuimblussers met 6 liter inhoud dienen voor het blussen van een beginbrand in gebouwen in de ontwikkelingsfase in brandklasse A en B. Ook in de webshop nieuwe composiet-blussers 10-jaar onderhoudsarm welke u zelf kunt controleren, neem contact op..!


ONDERHOUD BLUSMIDDELEN

Het staat een eigenaar, huurder of bezitter van een gebouw vrij om brandblussers meer dan 1x per jaar te onderhouden. Brandslanghaspels dienen volgens wettelijk voorschrift minstens eenmaal per jaar te worden onderhouden en gekeurd. Blusmiddelen entree bedrijfsgebouw kopen? Neem gerust contact op.