ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » BEDRIJFSVEILIGHEID » BRANDBLUSSER LABORATORIUM

BRANDBLUSSER LABORATORIUM


Brandblusser laboratorium. Wat is de beste brandblusser in een laboratorium..? Voor het zo optimaal mogelijk schoon.. en veilig.. blussen van een beginnende brand in een laboratorium kunt u het beste een Co2 (koolzuurgas) brandblusser kopen. Hang een 5-kilogram Co2 laboratorium brandblusser in en een aan de buitenzijde van laboratoria naast de toegangsdeur. Laboratoria zijn zeer schone ruimten welke ingericht zijn om gevoelige substanties of producten te onderzoeken. Co2 is schoon en laat na het blussen geen schadelijk residu achter en geleidt geen elektriciteit. Erkende Co2 brandblusser voor brandpreventie in laboratoria en cleanrooms voordelig bij BlusPunt Brandblussers kopen!


BRANDBLUSSER LABORATORIUM

Hoe werkt een Co2 blusgas laboratorium brandblusser. We beschrijven de 5-kilogram-Co2-brandblusser. Het Co2 blusmiddel wordt onder 50 bar vloeibaar in de laboratorium brandblusser cilinder opgeslagen. Door het handvat in te knijpen wordt de cleanroom brandblusser geactiveerd en wordt het Co2 blusgas via het afblaasventiel door de expansiekoker geleidt. Wanneer het vloeibare Co2 met de buitenlucht in contact komt wordt het omgezet naar Co2 in gasvorm.!. Laboratorium brandblussers worden vooral gebruikt voor het blussen van in brand staande kostbare onderzoek apparatuur voor schadebeperking.BRANDBLUSSER LABORATORIUM

Laboratoria verschillen in grootten. Gehele productie straten kunnen in laboratoria ondergebracht zijn. Soms heeft een laboratorium wel een oppervlakte van wel honderden m2. Anderzijds kan een laboratorium 1 m2 zijn. De luchtstroom in een lab is meestal verticaal. De airflow die van buitenaf een laboratorium komt wordt schoon gefilterd. De luchtdruk in laboratoria is hoger dan de luchtdruk buiten het lab. Dit voorkomt dat er geen bevuilde lucht in laboratoria kan komen. Een laboratorium wordt vooral gebruikt bij onderzoek naar nieuw te ontdekken farmaceutische geneesmiddelen.

 

Brandblussers laboratorium kopen? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb