ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » BEDRIJFSVEILIGHEID » BRANDBLUSSER MAGAZIJN

BRANDBLUSSER MAGAZIJN


Brandblusser magazijn. Brandblussers in een magazijn zijn van groot belang..! De juiste brandblussers in een magazijn zijn zeer handig om brand in het magazijn en op het bedrijfsterrein te blussen. Vanaf het bedrijfsterrein vormt het magazijn een van de eerste binnenkomsten (of vluchtweg) in een bedrijf. Nabij de magazijndeur hangt de vluchtweg plattegrond met daarop alle in het magazijn en in het bedrijfsgebouw aanwezige brandblusmiddelen. De voorgeschreven brandblussers voor magazijnen zijn de 6-liter-schuimblussers en of de 6-kg-poederblussers* (gevolgschade*). Nu ook onderhoudsarme composiet-brandblussers


BRANDBLUSSER MAGAZIJN | SPRAYBLUSSER

Voor kantoorruimten in magazijnen van bedrijven geschikte sprayblusser. Dit is een lichtgewicht brandblusser met nagenoeg eenzelfde blustijd duur als een 6-liter-schuimblusser. Andere brandblussers in magazijn, kantoren of gebouw zijn nodig als er als gevolg van het gebruik van een ruimte een situatie is waar water als blusmiddel voor persoonlijke veiligheid te gevaarlijk is (elektrocutiegevaar). Denk hierbij aan bijvoorbeeld Co2-brandblussers. Met sprayblussers bespaart u in ieder geval flink kosten voor brandblussers keuren. In onze webshop verschillende merken sprayblussers met 3, 4 of 5 jaar houdbaar blusmiddel veilig online kopen. Alle in de webshop vermelde spraybrandblussers hebben het Rijkskeurmerk.


BRANDHASPEL MAGAZIJN

Brandslanghaspel-magazijnMet een vaste brandslanghaspel in het magazijn van bedrijven is er altijd een onbeperkte voorraad aan bluswater voorhanden. Een vaste brandslanghaspel wordt volgens ontwerpnorm EN-671-1 geproduceerd. Wanneer moeten vaste brandslanghaspels onderhouden worden? De onderhoud frequentie van brandslanghaspels is jaarlijks en dat is wettelijk verplicht conform onderhoudsnorm NEN671-3. Een vaste brandslanghaspel dient net zoals een draagbare brandblusser om een beginbrand in magazijnen tijdig te kunnen bestrijden tot de brandweer arriveert. Met een brandslanghaspel in de entree heeft u een groot bereik. Hierbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal welke vijf meter bedraagt. Een 20 meter brandslanghaspel telt in de projectie in gebouwen dus voor in totaal 25 meter bereik. 


BRANDBLUSSER MAGAZIJN | SCHUIM

Schuimblussers magazijn kopen? Een 6-liter schuim brandblusser is de brandblusser voor magazijnen van bedrijven. Een schuim blusser geeft weinig tot geen nevenschade. Door de speciale vernevelende werking van de sproeikop werkt de sproeistraal niet elektrisch geleidend. Het schuimblusmiddel heeft een groot afdekkend en koelend effect op brandend papier, hout en textiel. Een schuimblusser is dan ook de beste brandblusser in het magazijn, gebouw, kantoorruimte, trappenhuis, entree. De Overheid vereist brandblussers met een minimum inhoud van 6-liter-schuim of 6-kg-poeder* (gevolgschade*). Poederblussers raden wij u voor brandpreventie in gebouwen af. Mits er bewust voor poederblussers wordt gekozen. Een 6-liter-schuimblusser is de beste keuze en bijzonder geschikt voor brandpreventie in ieder gebouw of inpandige ruimte. Schuimblussers zijn ontworpen voor het blussen van beginbranden in gebouwen in de brandklassen A, B en indien noodzakelijk van elektrische apparatuur tot 1000 volt. Nu ook in de webshop onderhoudsarme composiet-brandblussers met poeder of schuim voor besparen onderhoudskosten.


BRANDBLUSSER MAGAZIJN | POEDER

Poederblusser voor ruimten en omgevingen waar het kan vriezen. Een poederblusser is geschikt voor gebruik binnen temperaturen van -20 tot + 60 graden. Universeel inzetbaar voor gebruik op brandklasse ABC branden, in het bijzonder op brandstof (o.a. benzine branden. Met een poeder brandblusser met 6-kg poeder voldoet u net als met 6-liter-schuimblussers prima aan de voor de basis brandbeveiliging vereiste brandblusser regelgeving op bedrijfsterreinen en in bedrijfsruimten. Het blussen met een poederblusser van uw onder spanning staande elektrische apparatuur geschiedt zonder gevaar. U komt niet onder stroom te staan..! Houdt er rekening mee dat bij het blussen met poederblussers dat er wel nevenschade zal ontstaan en dat het zicht op vluchtwegen volledig wordt weggenomen. Nu ook in de shop tien jaar onderhoudsarme composiet-brandblussers voor bedrijven kopen, veilig online. Wacht niet langer en bespaar-onderhoudskosten.


Offerte blusmiddelen magazijn? Neem gerust contact op.