GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » BEDRIJFSVEILIGHEID » BRANDBLUSSER METERKAST

Brandblusser meterkast. Er zijn meerdere meterkast brandblussers om veilig handmatig of automatisch een brand in de meterkast te blussen. Wat is de beste brandblusser voor het veilig blussen van brand in een meterkast. Voor het veilig blussen van brand in een meterkast, groepenkast of andere elektrische verdeelkasten maken we onderscheid tussen bedrijfspanden en particuliere bouwwerken. Voor het blussen van brand in de meterkast van een bedrijf kunt u het beste een Co2 brandblusser 5 kg kopen. Hang de 5 kg Co2 brandblusser op maximaal vijf meter afstand van de meterkast. Voor het blussen van brand in de meterkast van uw woning is de erkende sprayblusser zeer geschikt. Wilt u automatisch een brand in meterkast blussen dan bieden wij in de blusmiddelen winkel automatische brandblussers. 


Automatische brandblusser meterkast. Activeert zichzelf zonder 230V aansluiting zonder tussenkomst van personen. In de eerste fase automatisch brand meterkasten blussen. Automatische brandblussers blussen direct als de omgevingstemperatuur in meterkasten een hogere dan toegestane waarde bereikt. Online automatische brandblusser kopen? In de blusmiddelen webshop kan dat veilig per IDeal. In dit segment wordt er innovatieve vooruitgang geboekt. Automatische brandblussers met duurzame milieuvriendelijke blusvloeistof waarbij geen sprake is van kortsluiting bij het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur, apparaten of technische installaties zoals meterkasten. Automatische brandblussers hoeven enkel visueel gecontroleerd te worden. Dus geen kosten voor brandblusser onderhoud. Automatische brandblusser online kopen?


Co2 brandblusser 2 kg. Brandblusser om brand in meterkast te blussen. Ontworpen voor blussen elektriciteitsbrand, vloeistofbrand en gasbrand. Met de 5 kg Co2 brandblusser kunt u zonder elektrocutie gevaar een grotere brand in meterkast en overige in brand staande elektrische apparatuur blussen. Co2 blussers kunt u kopen met 2 kg of 5 kg Co2 blusgas inhoud. De 2 kg Co2 blusser met 34B blusrating is geschikt voor het blussen van een kleine elektriciteitsbrand of vet- en oliebrand. De 5 kg Co2 brandblusser heeft een blusrating van 89B en is geschikt om grotere elektriciteit branden (meterkasten bedrijven) mee te blussen. Co2-brandblusser-2-kg kopen?


Brandblusser voor brand blussen meterkast woning en bedrijf. Lichtgewicht brandblusser. Erkend, innovatief en overal toepasbaar. Door gebruiksvriendelijk ontwerp en het geringe gewicht direct klaar voor gebruik. Enkel de verzegelde dop verwijderen en de sprayblusser op de brandhaard richten. Met de effectieve blusspray is een in brand staande meterkast, frituurpan of een pan met vet veilig te blussen. Sprayblusser, ontworpen voor het veilig blussen van een elektriciteitsbrand tot 1000 volt. Door Nederlandse Overheid erkende brandblusser in spuitbus. De meest geschikte brandblusser voor woning. Mede omdat iedereen de werking van een spraybus kent. Onderhoudsvrije blusser.


Brandblusser meterkast? Neem gerust contact op.