ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » BEDRIJFSVEILIGHEID » BRANDBLUSSER METERKAST

Brandblusser meterkast..? Er zijn meerdere meterkast brandblussers om veilig handmatig of automatisch een brand in de meterkast te blussen. Wat is dan de beste brandblusser voor het veilig blussen van brand in een meterkast? Voor het veilig blussen van beginbrand in een meterkast, groepenkast of andere elektrische verdeelkasten maken we onderscheid tussen bedrijfspanden en particuliere bouwwerken. Voor het blussen van brand in de meterkast van een bedrijf kunt u het beste een Co2 brandblusser 5-kg kopen. Hang de 5-kg Co2 brandblusser(s) op maximaal vijf meter afstand van de meterkast. Voor het blussen van een brand in de meterkast van uw woning is de erkende sprayblusser zeer geschikt. Wilt u automatisch een brand in meterkast blussen dan bieden wij in de blusmiddelen winkel automatische brandblussers. 


Automatische brandblusser meterkast. Activeert zichzelf en zonder 230V aansluiting zonder tussenkomst van personen..! In de eerste fase automatisch brand meterkasten blussen. Automatische brandblussers blussen direct als de omgevingstemperatuur in meterkasten een hogere dan toegestane waarde bereikt. Online uw automatische brandblusser kopen..! In de blusmiddelen webshop kan dat veilig per iDEAL. In dit segment wordt er innovatieve vooruitgang geboekt. Automatische brandblussers met duurzame en milieuvriendelijke blusvloeistof waarbij geen sprake is van kortsluiting bij het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur, apparaten of technische installaties zoals in de meterkasten. Automatische brandblussers hoeven enkel visueel gecontroleerd te worden. Dus geen kosten voor brandblusser onderhoud..! Automatische brandblusser online kopen?


Co2 brandblusser 2-kg. De brandblusser om brand in meterkast te blussen. Ontworpen voor blussen elektriciteitsbrand, vloeistofbrand en gasbrand. Met de 5-kilo Co2-brandblusser kunt u zonder elektrocutie gevaar een grotere brand in meterkast en overige in brand staande elektrische apparatuur blussen. Co2 blussers kunt u kopen met 2-kg of 5-kg Co2 blusgas inhoud. De 2-kg Co2 blusser met 34B blusrating is geschikt voor het blussen van een kleine elektriciteitsbrand of vet- en oliebrand. De 5-kilo Co2 brandblusser heeft een blusrating van 89B en is geschikt om grotere elektriciteit branden (meterkasten-bedrijven) mee te blussen.


Brandblusser voor brand blussen in meterkast woning en bedrijf. Lichtgewicht brandblusser. Erkend, innovatief en overal toepasbaar. Door gebruiksvriendelijk ontwerp en het geringe gewicht direct klaar voor gebruik..! Enkel de verzegelde dop verwijderen en de sprayblusser op de brandhaard richten. Met de effectieve blusspray is een in brand staande meterkast frituurpan* (brandklasse-F*) of een pan met vet* veilig te blussen. Sprayblussers zijn ook geschikt voor het veilig blussen van een elektriciteitsbrand tot 1000 volt. Alle in de webshop afgebeelde sprayblussers zijn door Nederlandse Overheid erkende brandblussers in spuitbus. Sprayblussers zijn dan ook de meest geschikte brandblussers voor woningen. Mede omdat iedereen wel de werking en bediening van een spraybus kent. Sprayblussers zijn ook nog eens onderhoudsvrij..!


Brandblusser meterkast? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb