ADVIES GEBOUWBEVEILIGINGSYSTEMEN & PRODUCTOPLOSSINGEN > Tel. +31(0)85-1304730

GEBOUWBEHEER » GEBOUWBEVEILIGING » SPRINKLER » SPRINKLERBLUSSERS

SPRINKLERBLUSSERS | BLUSGAS KASTBLUSSING


Sprinklerblussers (voor inbouw en opbouw). Tot op heden waren er kastblussystemen (objectblussystemen) met blusmiddel dat niet voor de volle 100% voor het blussen van kostbare in brand staande apparatuur en installaties geschikt was. Bij BlusPunt onderhoudsvrije sprinklerblussers kopen met, voor blussen op elektrische apparatuur, onschadelijk Novec blusmiddel. Sprinklerblussers zonder stroomvoorziening voor 24/7 brandbestrijding. Toe te passen in behuizingen waarin zich kostbare apparatuur bevindt. De nieuwe sprinklerblussers zijn doorontwikkelde brandblussers en de meest recente innovatie op sprinkler gebied. Onderhoudsvrije sprinklerblussers, eenvoudig ophangen met verkrijgbare diverse soorten montagebeugels waardoor overal toepasbaar. De sprinklerblussers zijn kleine blussystemen met autonome werking voor automatische blussing in gesloten serverkasten, patchkasten, datakasten, behuizingen.


Eindelijk een betaalbare automatische-brandblusser met veilig blusgas om brand in serverkasten en overige omkastingen, kastbehuizingen veilig te blussen. Feitelijk zijn het uiterst effectieve kastblussystemen die geen bouwkundige aanpassing van uw computerruimte of datacenter vergen..! Sprinklerblussers zijn ontworpen om branduitbreiding te voorkomen. Ook buiten werktijden! De cilinder bevat uiterst effectief blusmiddel dat geschikt is om serverapparatuur mee te blussen, zonder blusschade! Van dit blusmiddel is slechts een kleine concentratie (waardoor veilig voor personen) nodig. Is er brand in een serverkast dan wordt de sprinklerblusser automatisch geactiveerd en wordt het blusmiddel in blusgas omgezet. De blussende werking van het blusgas geschiedt in seconden op moleculair niveau dat voorkomt dat nieuwe zuurstof tot de brandhaard kan toetreden. Het blusgas zoekt als het ware de hittebron op.


ENKELE TOEPASSINGEN SPRINKLERBLUSSER | NOVEC BLUSGAS:

BEUGEL VOOR OPBOUW MONTAGE:

Kastopbouw bracket om op sprinkler blustechniek gebaseerde blusgas brandblusser(s) op een kast te monteren...! Zo wordt dan ook effectieve automatische blussing gerealiseerd, zonder het verlies aan kostbare ruimte in serverkasten, besturingstechnische kasten of kasten met kostbare hoogwaardige apparatuur. Brandblusser kastopbouw montageset met stevig bracket, beugels en bevestiging. In de webshop bieden wij deze fraaie brandblussers brandblussers exclusief en inclusief doormeld mogelijkheid. Uw huisinstallateur kent de mogelijkheden voor het realiseren van doormelding bij brand..! Bij BlusPunt dus opbouw tevens inbouw blussystemen voor groepenkasten, besturingskasten en meterkasten om brand in kostbare apparatuur adequaat te blussen.


SOORTEN SPRINKLERBLUSSERS: BLUSBEREIK: GEWICHT: TOEPASSINGEN:
22 mm x 128 mm 0,06 m³ / 60 liter 0.2 KG Compartimenten: groepenkasten, verdeelkasten, overige...
40 mm x 186 mm 0,32 m³ / 320 liter 0.6 KG Compartimenten: groepenkasten, verdeelkasten, overige...
51 mm x 356 mm 0.96 m³ / 960 liter 1.6 KG Compartimenten: groepenkasten, verdeelkasten, overige...
60 mm x 380 mm 1.61 m³ / 1.600 liter 2.5 KG Compartimenten: groepenkasten, verdeelkasten, overige...

Sprinklerblussers kopen? Neem gerust contact op.