GEBOUWBEHEER » ZONWERENDE GLASFOLIE

ZONWERENDE GLASFOLIE | ENERGIEBESPARENDE WERKING


Zonwerende glasfolie kopen. Met zonwerende glasfolie voor bedrijven is een forse energiebesparing te behalen. Zonwerende glasfolie kan 75% tot 80% zonnewarmte weerkaatsen..! Door het aanbrengen van zonwerende glasfolie, alleen al op de ramen aan de zonkant van uw bedrijfspand, reduceert u de kosten voor het gebruik van gebouwgebonden koelsystemen aanzienlijk. Het aanbrengen van warmtewerende glasfolie kan tot wel 30% energiebesparing in aan energiekosten leiden en zomer's zal de belasting op airconditioningsystemen flink afnemen. De aanschaf verdient zich terug! Er zijn drie soorten warmte overdracht warmtestraling, warmtegeleiding en warmtestroming. Voor raamfolie is warmtestraling (zonnekracht) de belangrijkste factor. 


ZONWERENDE RAAMFOLIE VOOR BEDRIJVEN

Het vereist dure hoeveelheden energie om via koelsystemen de temperatuur in ruimten in een gebouw te verlagen..! Zonwerende raamfolie zorgt ervoor dat de warmteoverdracht een stuk minder is. Glasfolie resulteert dat het wanneer de zon op uw bedrijfspand schijnt een paar graden koeler is. In de winter heeft de raamfolie een isolerende werking waardoor minder warmte via beglazing van binnen naar buiten ontsnapt. U kunt flink besparen met energiebesparende warmtewerende glasfolie. Nog een voordeel van zonwerende-glasfolie is dat u geen hinder ondervindt van hinderlijk zonlicht of warmte van de zon kunnen zonweringen en rolluiken open blijven zodat u ook bespaart op gebouwverlichting. Zonnestraling wordt overgedragen via infrarood golven. Wanneer de zonnestraling objecten raakt dan wordt deze energie omgezet in warmte. Om omzetten in warmte tegen te gaan moeten we zorgen dat zonnestraling nooit een object raakt. De zonwerende glasfolie speciaal voor gebouwen onderbreekt de overdracht van deze energie door de hitte van de zon te weerkaatsen en te absorberen. Met het juiste type zonwerende glasfolie aan de binnenzijde van een venster wordt het grootste gedeelte van de inkomende zonnewarmte straling gereflecteerd en een gedeelte wordt geabsorbeerd. Neem voor advies en informatie gerust even contact met onze klantenservice op.


ENERGIEKOSTEN COMPUTERRUIMTE - KANTOORGEBOUW BESPAREN
  • snelle, efficiënte en kostenbesparende oplossing
  • zonwerende glasfolie kan tot 85%  zonnewarmte weren
  • zonwerende folie heeft een isolerende werking in de winter
  • glasfolie reduceert hinderlijk zonlicht ( beeldschermen )
  • gebouw klimatiseringsystemen worden minder belast
  • raamfolie vertraagt de verkleuring van materialen
  • tip, zonwerende raamfolie voor computerruimte

GLASFOLIE NIEUWBOUW & RENOVATIE PROJECTEN

In nieuwbouw en renovatie projecten van bedrijfsgebouwen en woningen wordt steeds meer beglazing toegepast. Meer glas betekent namelijk een grotere ruimtelijke beleving en meer lichtinval. Veel beglazing geleidt veel warmte en warmtewerende en zonwerende raamfolie houdt de hinderlijke effecten van de zon buiten. Zonwerende raamfolies bevatten een filter die meer dan 99% van schadelijke UV straling tegenhoudt. Dit resulteert in een sterke vertraging van de verkleuring van inventaris zoals meubelen, schilderijen of tentoongestelde materialen. Zonwerende raamfolie kan ook gezien worden als brandpreventieve maatregel. In de blusmiddelenshop voordelige blussers als composiet-blussers, Co2-blussers, vetblussers, schuimblussers, poederblussers en sprayblussers.


Zonwerende raamfolie bedrijfspand kopen? Neem gerust contact op.